Sunday, 28 April 2024
PHARMANET
 
 

Σακίλ Ο' Νιλ για Ρούντι Γκομπέρ: «Ποτέ δεν τον θεώρησα καλό αμυντικό»

Mar 14, 2024

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ανέφερε πως δεν θεωρεί τον Ρούντι Γκομπέρ σπουδαίο αμυντικό στο ΝΒΑ.

Ο «Σακ» θεωρεί υπερτιμημένο τον Γάλλο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, λέγοντας πως δεν είναι καλός αμυντικός επειδή «κόβει» τους αντιπάλους του ως βοήθεια.

«Ποτέ δεν θεωρούσα ότι είναι κανένας σπουδαίος αμυντικός. Δεν μπορεί να παίξει άμυνα απέναντι σε παίκτες όπως ο Γιόκιτς. Όταν αντιμετωπίζει πιο κοντούς, φυσικά θα τους κόψει. Για μένα άμυνα σημαίνει να σβήσεις τον άλλο. Αν θέλει να μας εντυπωσιάσει και να μας πείσει, ας κρατήσει τον Γιόκιτς κάτω από τους 15 πόντους. Καλές είναι οι τάπες όταν έρχεται ως βοήθεια αλλά αυτό δεν αρκεί με αντιπάλους τον Γιόκιτς ή τον Εμπίιντ», είπε ο θρύλος του ΝΒΑ.

Μάλιστα, ο Σακίλ συμφώνησε με τον καλεσμένο του στην εκπομπή και πρώην συμπαίκτη του (με θητεία επίσης σε ΑΕΚ και Άρη), Μάριο Τσάλμερς. «Εγώ θα έδινα το βραβείο στον Αντεμπάγιο. Ο Μπαμ αναλαμβάνει να μαρκάρει διαφορετικούς παίκτες. Μπορεί να αντιμετωπίσει από δυάρια μέχρι σέντερ», είπε ο «Σακ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr