Καρδίτσα στο Basket247: «Επιθυμούμε την επανέναρξη αλλά με εφικτό και ρεαλιστικό σχέδιο»

Feb 11, 2021

Το «λουκέτο» στο μπάσκετ και τις Εθνικές κατηγορίες παραμένει και ο Γενικός Γραμματέας της Καρδίτσας με τοποθέτησή του στο Basket247 αναφέρει πως επιθυμούν την επανέναρξη αλλά με ένα σχέδιο.

 

Το «λουκέτο» στις Εθνικές κατηγορίες παραμένει σε ισχύ από αρχές Νοεμβρίου, με πολλούς παίκτες να μην έχουν έσοδα και να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα επιβίωσης. Έτσι, μετά τον πρόεδρο του Φιλίππου Βέροιας και τη τοποθέτησή του αναφορικά με την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων των Εθνικών Κατηγοριών, το Basket247 επικοινώνησε και με ανθρώπους της Καρδίτσας.

Ακόμη μια επαρχιακή ομάδα, που έχει τα τελευταία χρόνια ραγδαία ανάπτυξη σαν σύλλογος με αποκορύφωμα την ίδρυση νέου γηπέδου. Η Καρδίτσα, κάνει τις δικές της προσπάθειες στην Α2 κατηγορία και πρόπερσι έφτασε στα playoffs για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Χριστούλας, σε τοποθέτησή του στο Basket247 κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ηλία Λάζο (Φίλιππος Βέροιας) λέγοντας πως επιθυμούν την επανέναρξη σαν ομάδα αλλά πρέπει να υπάρχει ρεαλιστικό και εφικτό σχέδιο γι' αυτήν.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στη τοποθέτησή του:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως αυτό που σήμερα προέχει, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας σε μια πολύ δύσκολη καμπή στη μάχη απέναντι στην πανδημία. Όμως ταυτόχρονα, θα πρέπει σε κάθε ευκαιρία, να τίθεται προς τους αρμόδιους φορείς, το θέμα της επανέναρξης των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων μπάσκετ. Επίσης μεγάλη προτεραιότητα πρέπει να είναι η επιστροφή των παιδιών στο γήπεδο, με την επαναλειτουργία των ακαδημιών.
Ως Α.Σ.Καρδίτσας έχουμε εκφράσει επίσημα την επιθυμία μας για επιστροφή στο γήπεδο, σε επιστολές που έχουμε αποστείλει προς την ΕΟΚ αλλά και τον ΠΣΑΚ. Η θέση μας είναι ξεκάθαρα υπέρ της επιστροφής στη δράση, με σεβασμό στην υγεία όλων, αλλά και με ένα ρεαλιστικό και εφικτό σχέδιο, που θα μας επιτρέψει να χαρούμε και πάλι το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε».

 

Γιάννης Λέκος

Last modified on Thursday, 11 February 2021 20:27
Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr