Μ. Αναστασοπούλου στο Basket247: «Κίνητρο ο αγώνας με τον Κρόνο, με συνέπεια στο πλάνο ήρθε η νίκη»

Sep 28, 2020

Ο Πρωτέας Βούλας «άλωσε» την Καλαμάτα και πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Άρι για το Κύπελλο Γυναικών, με μια εκ των πρωταγωνιστριών της αναμέτρησης, να μιλάει στο Basket247 για το παιχνίδι αλλά και για το κίνητρο της αναμέτρησης με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου που έρχεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

 

Η Μάντυ Αναστασοπούλου τελείωσε την χθεσινή αναμέτρηση με 10 πόντους και 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε επίθεση και άμυνα στα λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, για την ομάδα της Βούλας.

 

Για την αναμέτρηση με τον Άρι Καλαμάτας αλλά και την προσωπική της εμφάνιση δήλωσε: «Αρχικά θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την πρόκριση της ομάδας μου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αντιμετωπίσαμε την σημερινή ομάδα με συνέπεια στο πλάνο της προπονήτριας, γεγονός που μας έθεσε γερές βάσεις από την αρχή του παιχνιδιού για μια απόσταση ασφαλείας και την επίτευξη της νίκης.
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας για την προσπάθεια και την μαχητικότητά της μέσα στο παρκέ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν άνθρωποι στην επαρχία που αγαπούν και στηρίζουν το γυναικείο μπάσκετ.
Από πλευράς μου πάντα θα προσπαθώ να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα μου ώστε να την βοηθήσω να υλοποιήσουμε μαζι τους στόχους μας!!!»

Αναφορικά με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου δήλωσε: «Όσον αφορά τον αγώνα της επόμενης φάσης του Κυπέλλου εναντίον του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, θα αναμετρηθούμε με ομάδα Α1 κατηγορίας που δεν το καθιστά φόβητρο αλλα κίνητρο για εμάς.
Πιστεύω στην ομάδα μου και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.»

 

Άκης Γεωργαντάς

 

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr