Thursday, 18 April 2024
PHARMANET
 
 

ΠΑΣ Γιάννινα: Πανωραία Ντάλα στο basket247.gr: Ποιος δεν θέλει να μείνει στο σπίτι του;

Jun 01, 2020

Η Γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα σε 3 χρόνια έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει με θαυμασμό για τα κορίτσια του συλλόγου της Ηπείρου.Απο την Α ΕΣΚΑΒΔΕ βρέθηκε στην Α1 και του χρόνου έχει σαν στόχο την καθιέρωση με νέο πλέον προπονητή τον Νίκο Δουβίτσα. Απο τα παρκέ του τοπικού μέχρι αυτά της Α1 κοινός παρανομαστής η παρουσία της Πανωραίας Ντάλα. Βασική αυτά τα 3 χρόνια μας μίλησε για την φετινή χρονιά ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της για παραμονή στην ομάδα.


-Η παρθενική χρονιά του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1 Γυναικών συνέπεσε με την δική σου πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία. Μίλησε μας λίγο για την εμπειρία αυτή;

Όντως η πρώτη μου χρονιά στην Α1 συνέπεσε με αυτή της ομάδας μου του ΠΑΣ, για εμένα κάτι πραγματικά δύσκολο θα έλεγα λόγω του ότι δεν υπήρχε η εμπειρία της κατηγορίας όμως με στόχο να πραγματοποιήσω μια καλή χρονιά, είτε αυτό επιτεύχθηκε, είτε όχι. Φυσικά θα ήθελα να ξανά παίξω στην Α1, για να βελτιωθώ και να δω αν μπορώ να σταθώ στην κατηγορία.

-Ποια είναι η βασική διαφορά της Α1 κατά την γνώμη σου με τις κατώτερες κατηγορίες;

Η βασική διαφορά της Α1, είναι ότι με την χαμηλότερη κατηγορία είναι δυο ταχύτητες πάνω, με πιο αθλητικές παίχτριες και φυσικά με τις ξένες που έχει η κάθε ομάδα. Μεγάλο ρόλο παίζει και η εμπειρία των προπονητών που μπορούν πιο εύκολα να διαβάσουν το παιχνίδι και να προσαρμοστούν σε αυτό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

-Βασική από την Α ΕΣΚΑΒΔΕ μέχρι την Α1 με τον ΠΑΣ. Είναι η ομάδα της καρδιάς σου αναμφίβολα;

Φυσικά και είναι η ομάδα της καρδιάς μου, γιατί έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές αυτά τα τρία χρόνια, εισέπραξα μεγάλη αγάπη από την ομάδα αλλά και από το φίλαθλο κοινό, όπως έδωσα και εγώ πολύ αγάπη στην ομάδα αυτή και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

-Ποιο είναι το μεγάλο όνειρο που έχεις για τον ΠΑΣ; Μήπως να τον δεις Ευρώπη κάποια στιγμή με δεδομένο ότι μιλάμε για μια ομάδα με πολύ κόσμο και σταθερή διοίκηση;

Ναι θέλω να δω τον ΠΑΣ να παίζει στην Ευρώπη, γιατί υπάρχει πολύ αγάπη και στήριξη και από την διοίκηση αλλά και από τον κόσμο. Εύχομαι η ομάδα να έχει πάντα τίτλους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

-Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη. Είχε το άγχος και την πίεση με τον πρωταθλητισμό των προηγούμενων χρόνων;

Κατά την γνώμη μου, η φετινή χρονιά θα έλεγα ότι είχε την πιο πολύ πίεση και άγχος από κάθε άλλη χρονιά, διότι έπρεπε να πάρουμε κάποια παιχνίδια παραπάνω, κάτι που δεν συνέβη, παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω, δεδομένου της κακής ψυχολογίας σε κάθε παιχνίδι πηγαίναμε για να παίξουμε δυνατά, είτε κερδίσουμε είτε όχι.

-Μετά από 10 σχεδόν χρόνια ο προπονητής της ομάδας ο Γιώργος Σιαμέτης δεν θα είναι στον πάγκο την νέα σεζόν. Θα ήθελες να του στείλεις ένα μήνυμα μέσω του basket247 για την συνεργασία που είχατε αυτά τα 3 χρόνια;

Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια σε ο,τι και αν κάνει και να του πάνε όλα καλά και επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω που πριν τρία χρόνια με έφερε στην ομάδα και έχω γίνει ένα κομμάτι τους ΠΑΣ και έχω ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

-Θα ήθελες να συνεχίσεις να είσαι μέλος του ΠΑΣ και την νέα χρονιά;

Ποιος δεν θέλει να μείνει στην οικογένεια του;! Εννοείται πως θέλω και την επόμενη χρονιά να φοράω την φανέλα του ΠΑΣ Γιαννινα!

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr