Τα όργανα... άρχισαν: Ιστορικός σύλλογος δεν κατεβαίνει στην επανέναρξη της Α1 Γυναικών

Feb 22, 2021

Η ΕΟΚ αναμένεται να δώσει αύριο (22/02) το «οκ» για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και το Basket247 αποκαλύπτει πως ήδη μια ομάδα έχει αρνηθεί να κατέβει.

 

Η Πολιτεία έδωσε το «πράσινο» φως για την επανέναρξη της Α1 Γυναικών και η ΕΟΚ βάσει πληροφοριών αύριο (22/02) τις πρωινές ώρες αναμένεται να ανακοινώσει το πολυπόθητο «ναι».

Παρόλα αυτά, οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν αρχίσει καν να φτιάχνουν τα σχέδιά τους και θα αναζητήσουν εντός των επόμενων ημερών πόρους για να τα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν. Φυσικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Έτσι, η παρασκηνιακή στήλη του Basket247.gr σας αποκαλύπτει πως ιστορικός σύλλογος της κατηγορίας έχει ήδη δηλώσει αδυναμία και οι ομάδες σίγουρα γίνονται 11 από 12.

Φυσικά, πρέπει να λυθούν όλα τα προβλήματα περί υποβιβασμών και τι θα γίνει (αν κιόλας) με ανόδους, μιας και το να αρχίσει η Α2 Γυναικών είναι κάτι πολύ μακρινό.

Το όνομα της ομάδας; Αύριο θα σας το ανακοινώσουμε...

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr