Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Quiz: Η προεδράρα

Aug 04, 2020

Ωραία πράγματα συμβαίνουν σε ομάδα που φέτος πήρε άνοδο. Καλά εδώ πήρε άνοδο η μισή Ελλάδα φέτος αλλα δεν ειναι αυτό το θέμα μας.Το θέμα ειναι η προεδράρα μιας ομάδας εξ αυτών. Ο ήρωας μας λοιπόν έδωσε φέτος στους αθλητές 6.5 μισθούς όσο δούλεψαν δηλαδή. Πολλοί θα πουν τι θέλανε οι παίκτες να πάρουν λεφτά χωρίς να δουλεψουν; Ναι αλλά ο πρόεδρος είχε ταξει και πριμ ανόδου αν η ομάδα ανέβαινε αλλά εκεί έπεσε... χιόνι.
Στους παίκτες έλεγε οτι με τις προκαταβολές που έχουν πάρει εχουν εξοφληθεί το 70% του συμβολαίου τους.Ένας παίκτης όμως στην αρχη της χρονιάς πήρε μεγαλη προκαταβολή για να μπορέσει να πει το 'ναι'.Και τώρα για να τον αφήσει ελεύθερο του ζητάει 1500 ευρώ πίσω γιατι υποστηρίζει οτι πήρε το 80% ενώ οι υπόλοιποι παίκτες το 70%.

Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί δεν δίνει το 10% στους υπόλοιπους παίκτες και να κλείσει το θέμα όμορφα και ωραία. + το γεγονός οτι φημες λένε οτι 2 παίκτες με χειρουργείο χιαστών αναγκάστηκαν να πληρώσουν τις φυσικοθεραπείες τους μόνοι τους.

Ωραία πράγματα. Για την ιστορία η ομάδα αυτή κάνει κανονικά μεταγραφές.

Basket247.gr team

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr