Τα... έβαλε με τις ταχυμεταφορές ο Πιτίνο (pic)

Feb 04, 2021

Ο Ρικ Πιτίνο τα έβαλε με τις ταχυμεταφορές στις ΗΠΑ, λέγοντας πως τα δώρα που έστειλε τα Χριστούγγενα στα παιδιά του δεν έφτασαν ποτέ.

 

Έξαλλος με τις ταχυμεταφορές στις ΗΠΑ είναι ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως του έκλεψαν τα δώρα που ήταν για τα παιδιά του.

«Η εξυπηρέτηση πελατών σας είναι παντελώς άχρηστη. Έστειλα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά στο Ίντιαν Κρικ, ρούχα του πανεπιστημίου Αϊόνα, μπλούζες και 200 δολάρια σε κάρτα. Δεν παραδόθηκαν ποτέ. Μου είπαν επειδή υπήρχαν χρήματα στα πακέτα. Τι λέτε; Μήπως να βρίσκατε τους ανθρώπους σας που έκλεψαν αυτά τα χριστουγεννιάτικα δώρα; Φαίνεται πως αν υπάρχουν χρήματα σε ένα δέμα η εταιρεία σας δίνει το δικαίωμα στους εργαζόμενούς της να τα κλέψουν» αναφέρει σχετικά ο Ρικ Πιτίνο.

 

η πελατών σας είναι παντελώς άχρηστη. Έστειλα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά στο Ίντιαν Κρικ, ρούχα του πανεπιστημίου Αϊόνα, μπλούζες και 200 δολάρια σε κάρτα. Δεν παραδόθηκαν ποτέ. Μου είπαν επειδή υπήρχαν χρήματα στα πακέτα. Τι λέτε; Μήπως να βρίσκατε τους ανθρώπους σας που έκλεψαν αυτά τα χριστουγεννιάτικα δώρα; Φαίνεται πως αν υπάρχουν χρήματα σε ένα δέμα η εταιρεία σας δίνει το δικαίωμα στους εργαζόμενούς της να τα κλέψουν
Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr