Χαμ: «Έχω δει τι θα πει πίεση στη ζωή και δεν φοβάμαι τίποτα-Μην ξεγράφετε τον Γουέστμπρουκ»

Jun 07, 2022

Σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο Ντάρβιν Χαμ κατά την παρουσίασή του από τους Λέικερς. Ο ρούκι προπονητής επελέγη για να επαναφέρει την ομάδα στο σωστό δρόμο μετά από δύο απογοητευτικές σεζόν.
«Δεν φοβάμαι την πρόκληση. Μεγάλωσα στο Μίσιγκαν, το 1988 με πυροβόλησαν κατά λάθος στο πρόσωπο και όταν περνάς κάτι τέτοιο μπορεί να φοβάσαι μια ζωή ή να γίνεις ατρόμητος. Εγώ έγινα το δεύτερο. Δεν νιώθω καμία πίεση, μιλάμε για μπάσκετ και αυτό που ανέλαβα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Έχω δει τι σημαίνει πίεση στην πραγματική ζωή και για μένα αυτό τώρα είναι διασκεδαστικό. Θα είναι κάτι απολαυστικό. Το αντιμετωπίζω ως μια περίοδο που μπορούμε κάποια στιγμή στο μέλλον να αναπολούμε και να θυμόμαστε τις μέρες που ανοίγαμε σαμπάνιες και σηκώναμε banner τίτλων στο γήπεδο», τόνισε.
«Όσο στενάχωρο είναι που μετά από τόσα χρόνια αφήνω τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, κάποιες φορές πρέπει να πάρεις το δρόμο μόνος σου. Γίναμε από συνάδελφοι φίλοι και μετά αδέρφια γράφοντας ιστορία. Χαίρομαι που πολλές ομάδες δεν με επέλεξαν για να αναλάβω τελικά τους Λέικερς, που είναι και η ομάδα από την οποία άρχισα την προπονητική», πρόσθεσε.
Τέλος, ξεκαθάρισε πως υπολογίζει απόλυτα στον Ράσελ Γουέστμπρουκ. «Ο Γουέστμπρουκ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στο ΝΒΑ και έχει πολλά να δώσει ακόμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τείνουν στο να τον ξεγράψουν. Μιλήσαμε πολύ και περιμένω από εκείνον να βγάλει και πάλι πολλή ενέργεια, αν και πλέον θα χρειαστεί σε πολλές περιπτώσεις να το κάνει χωρίς την μπάλα στα χέρια. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να θυσιαστούν. Δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα χωρίς να μοιραστούμε όλοι το φορτίο και να θυσιαστούμε. Γι’ αυτό και το πρώτο ματς μέλημα θα είναι η άμυνα. Χωρίς προσπάθεια στην άμυνα, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr