Friday, 19 April 2024
PHARMANET
 
 

Με δίδυμο... φωτιά Ντουράντ-Ίρβινγκ προκρίθηκαν στα playoffs οι Νετς (vid)

Apr 13, 2022

Με τους Ντουράντ-Ίρβινγκ να κάνουν «όργια» οι Μπρούκλιν Νετς ξεπέρασαν το εμπόδιο των Κλίβελαντ Καβαλίερς (115-108) και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στα playoffs του NBA. Δεύτερη ευκαιρία για τους Καβς.

 

 

Οι Νετς επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 40-20, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση το δίδυμο Ντουράντ-Ίρβινγκ.

Στη δεύτερη περίοδο οι Καβαλίερς αποφάσισαν να μπουν στον αγώνα και με επί μέρους 17-23 μείωσαν το σκορ στο 57-43, ενώ η καλή τους εικόνα συνεχίστηκε και στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Η... χαλάρωση της ομάδας του Στιβ Νας, έδωσε το δικαίωμα στο Κλίβελαντ να μπει ξανά στην αναμέτρηση ροκανίζοντας την διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους, όταν πήρε μπροστά ο Ντάριους Γκάρλαντ.

Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, ωστόσο μίλησε η τρομερή ποιότητα του Μπρούκλιν, που βρήκε τα σουτ στα κρίσιμα σημεία, έχοντας διαφορά... ασφαλείας απέναντι στους Καβς, για να φτάσουμε στο τελικό 115-108

Από τους νικητές ο Κέβιν Ντουράντ (25π, 5ρ, 11ασ) και ο Κάιρι Ίρβινγκ (34π, 3ρ, 12ασ) ήταν άπιαστοι, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ντάριους Γκάρλαντ (34π, 5ασ).

Πλέον οι Νετς που πήραν απευθείας την πρόκριση για τα playoffs θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ οι Καβαλίερς θα έχουν δεύτερη ευκαιρία απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Ατλάντα Χοκς-Σάρλοτ Χόρνετς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr