Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Ξέσπασε ο Ντουράντ: Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει με τον Ίρβινγκ

Mar 14, 2022

Μπορεί οι Νετς να νίκησαν τους Νικς με 110-107 και ο Κέβιν Ντουράντ να έκανε «όργια» με 53 πόντους, αλλά μετά τον αγώνα είχε πολλά νεύρα. Ο λόγος; Ο Κάιρι Ίρβινγκ ήταν μεν στο γήπεδο, για πρώτη φορά μετά την επιβολή των μέτρων στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης για τους ανεμβολίαστους, αλλά ακόμη δεν του επιτρέπεται να αγωνιστεί.
«Είναι γελοίο! Δεν καταλαβαίνω την απόφαση. Στο γήπεδο μπαίνουν πλέον άνθρωποι που δεν είναι εμβολιασμένοι, σωστά; Κι εμείς έχουμε έναν παίκτη που μπορεί να μπει στο γήπεδο πλέον, αλλά όχι να αγωνιστεί. Δεν το καταλαβαίνω! Δεν βγάζει νόημα! Είμαστε όλοι μπερδεμένοι», τόνισε ο KD.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να άρει τους περιορισμούς. «Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια λογική, αλλά τώρα απλώς φαίνεται ηλίθιο. Σαν κάποιος να προσπαθεί να κάνει επίδειξη της ισχύος του. Μάλλον ο δήμαρχος προσπαθεί να τραβήξει λίγο την προσοχή. Καλά θα κάνει όμως να βρει τη λύση σύντομα», πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr