Κάρι: «Το απόλαυσα, δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω» (vid)

Feb 21, 2022

Ο Στεφ Κάρι σε δηλώσεις του μετά το τέλος του All Star Game αναφέρθηκε στο δέος που ένιωσε όταν βρέθηκε δίπλα στους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ.

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου των Ουόριορς:

«Με πήγε πίσω, όταν μεγάλωνα και έβλεπα το παιχνίδι. Ήταν μία στιγμή, δεν θέλαμε να φύγουμε από τη σκηνή, απολάμβανα την στιγμή. Ήμουν εγώ, ο Ουέιντ, ο Πολ, ο Λεμπρόν, ο Γιάννης και κάποιος άλλος ήταν εκεί, αναγνωρίζαμε πως είμαστε σαν παιδιά σε ένα ζαχαροπλαστείο, γελούσαμε με αυτό που συνέβαινε και με το κατόρθωμα που είχαμε πετύχει.

Κοιτούσαμε γύρω μας και βλέπαμε τους κορυφαίους όλων των εποχών που τους είχαμε ως πρότυπο. Δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω. Καταλαβαίνεις και εκτιμάς την επιλογή σου, αλλά όταν βλέπεις τα ονόματα στη λίστα, αλλά όταν τους βλέπεις από κοντά και αισθάνεσαι την αύρα τους και όλα όσα έχουν κάνει για το παιχνίδι, είναι ξεχωριστό».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr