Σίλβερ: «Θα προτιμούσα οι παίκτες να εμβολιάζονταν υποχρεωτικά»

Oct 19, 2021

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ δήλωσε πως θα προτιμούσε η Ένωση Παικτών να είχε συμφωνήσει για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Καϊρί Ίρβινγκ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:


«Δεν θα μιλήσω εκ μέρους της Ένωσης Παικτών. Έχουν πει πως θα πρέπει να είναι επιλογή των παικτών το εμβόλιο. Θα προτιμούσα η Ένωση Παικτών να είχε συμφωνήσει κεντρικά για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Οι διαιτητές το έκαναν, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων μελών τους. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει πολλές διαμάχες για τους παίκτες μας έτσι.

Το θέμα του Ίρβινγκ είναι ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα του. Δεν αφορά στο ΝΒΑ, αλλά θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο για όλους αν κάθε παίκτης εμβολιαζόταν. Θα δούμε τι θα γίνει. Ειλικρινά ελπίζω ο Καϊρί, παρότι έχει ισχυρή θέση για το θέμα αυτό, να εμβολιαστεί, γιατί θέλω πολύ να τον βλέπω να αγωνίζεται και να δω τους Νετς να παίξουν πλήρεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr