Ίρβινγκ: Είναι ανεμβολίαστος και δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί με τους Μπρουκλιν Νετς

Sep 24, 2021

Πρόβλημα με τον Καιρι Ιρβινγκ έχουν οι Μπρουκλιν Νετς και η αιτία βρίσκεται στο γεγονός του μη εμβολιασμού του Αμερικανού σταρ. Αν και για τους παίκτες ειναι προαιρετικό στο ΝΒΑ με το 90% να έχουν ήδη εμβολιαστεί ο Ιρβινγκ ανήκει στο 10% των παικτών και δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στις προπονήσεις λόγω των μέτρων που ισχύουν στο 'μεγάλο μήλο'.

Η Νέα Υόρκη, δια νόμου είναι μία από τις δύο πόλεις (το Σαν Φρανσίσκο είναι η άλλη) που απαιτεί τουλάχιστον ένα εμβόλιο, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να κάνουν προπόνηση και φυσικά να αγωνιστούν σε ματς. Ο νόμος βέβαια προβλέπει εξαιρέσεις, για λόγους θρησκείας ή υγείας.
Την απουσία παικτών από την έναρξη των προπονήσεων, επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί, επιβεβαίωσε και ο general manager των Νετς, Σον Μαρκς, χωρίς πάντως να κατονομάσει την ταυτότητά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr