Μπουντενχόλζερ: «Δουλεύει σκληρά ο Γιάννης, βρίσκεται σε άλλο επίπεδο»

Jul 21, 2021

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Μιλγουόκι, Μάικ Μπουντενχόλζερ, αποθέωσε τον «Giannis» λέγοντας πως βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και πως δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει αυτά που κάνει.

 


Πιο συγκεκριμένα ο Μπουντενχόλζερ είπε:

«Είναι δύσκολο να βρω λέξεις για να περιγράψω αυτά που κάνει ο Γιάννης. Αλλά ο τρόπος που έβαλε τις βολές, ο τρόπος που έκανε τα πάντα, ο τρόπος που βγήκε μπροστά, η αυτοπεποίθηση που έχει, ο ηγετικός του χαρακτήρας.

Δουλεύει σκληρά. Λέμε ότι θέλουμε ο Γιάννης να πηγαίνει στις βολές. Πιστεύουμε. Μιλήσαμε για αυτό το προηγούμενο καλοκαίρι. Είπαμε ότι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να βάλει τις βολές και να βάλει σουτ. Έβαλε σουτ σε όλα τα playoffs. Έβαλε βολές στα playoffs. Έκανε πέντε τάπες σε αυτό το παιχνίδι, σκόραρε τόσους πόντους. Βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Είναι ο MVP των NBA Finals».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr