Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι Σέλτικς: Υποψήφια για την θέση προπονητή η Κάρα Λόσον

Jun 03, 2021

Οι Σέλτικς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Ντάνι Έιντζ από την θέση του προέδρου, την οποία πλέον κατέχει ο πρώην τεχνικός της Βοστώνης, Μπραντ Στίβενς.

Οι Σέλτικς ξεκινούν την αναζήτηση του νέου προπονητή τους, ξεκινώντας αρχικά με μία «εσωτερική» έρευνα, πριν ανοίξουν για εξωτερικούς υποψήφιους. Και σύμφωνα με το «Athletic» μία από τους βασικούς υποψήφιους για την θέση είναι η Κάρα Λόσον, πρώην μέλος του τεχνικού τιμ των Σέλτικς και νυν τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Ντιουκ. Αν τελικά κερδίσει την θέση θα γίνει η πρώτη γυναίκα η οποία θα είναι πρώτη προπονήτρια σε ομάδα του ΝΒΑ.

Όσον αφορά άλλους υποψήφιους, αυτοί είναι ο Τσάνσι Μπίλαπς που είναι βοηθός στους Κλίπερς αλλά και ο Σαμ Κασέλ που εργάζεται στο τεχνικό τιμ των Σίξερς, αμφότεροι με τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ.

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr