Τζορτζ: «Μεγάλη η διαφορά ότι δεν είμαστε σε φούσκα φέτος»

May 21, 2021

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ετοιμάζονται για τα playoffs και ο Πολ Τζορτζ στάθηκε στο γεγονός πως δεν θα διεξαχθούν σε «φούσκα».

 

Ο Πολ Τζορτζ δεν πέρασε καθόλου καλά πέρσι στη «φούσκα» του Ορλάντο και μάλιστα είχε αναφέρει πως είχε φτάσει κοντά στη κατάθλιψη. Όμως, φέτος τα playoffs θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων κι αυτό άρεσε πολύ στον ηγέτη των Κλίπερς.

«Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα επειδή θα έχω διεξόδους» δήλωσε αρχικά ο Τζορτζ, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Ξέρετε, πλέον μπορώ να ζω φυσιολογικά. Να πάω σπίτι μου, να δω την οικογένειά μου, να περάσω χρόνο μαζί της, να μιλήσω με κόσμο έξω από την ομάδα. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη διαφορά για εμένα στην προσπάθεια να είμαστε πίσω στην κανονικότητα».

Κλείνοντας, ο Τζορτζ τόνισε: «Είναι μεγάλη διαφορά για εμένα ότι δεν έχουμε "φούσκα" φέτος στο κομμάτι της ψυχολογίας. Όλο αυτό που έγινε πέρυσι πάντως με βοήθησε να έχω μεγαλύτερο κίνητρο φέτος. Ήθελα να παίξω καλύτερα φέτος και μέχρι τώρα απλώς ήμουν ο εαυτός μου».

 

Basket247team.gr

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr