ΝΒΑ: Πρόστιμο στον αντιπρόεδρο των Πέλικανς για τη κριτική στον Ουίλιαμσον

May 09, 2021

Το ΝΒΑ επέβαλε πρόστιμο στον αντιπρόεδρο των Νιου Όρλιανς Πέλικανς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, καθώς κατηγόρησε τη λίγκα πως δεν προστάτευσε τον Ζάιον Ουίλιαμσον ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού!

 

Δεν άφησε ατιμώρητο τον Ντέιβιντ Γκρίφιν για τα λόγια του κατά του ΝΒΑ η λίγκα, η οποία του επέβαλε πρόστιμο αξίας 50.000 δολαρίων.

Ο αντιπρόεδρος των Πέλικανς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ζάιον Ουίλιαμσον που τον άφησε εκτός για αόριστο χρονικό διάστημα, λέγοντας πως τρώει... ξύλο και δεν προστατεύεται.

«Πιστεύω ότι ο τραυματισμός του δεν ήρθε σε αυτό τον αγώνα, αλλά σταδιακά από τα πολλά χτυπήματα. Είναι ένας τραυματισμός που οφείλεται σε εξωτερικό χτύπημα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Του χτυπάνε το αριστερό χέρι ξανά και ξανά και ξανά. Δεν νομίζω λοιπόν απλώς να οφείλεται σε ένα χτύπημα».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr