Αποχαιρέτησε Λέικερς ο Ρόντο και οδεύει προς Ατλάντα (pic)

Nov 21, 2020

Ο Ραζόν Ρόντο αποχαιρέτησε τους Λος Άντζελες Λέικερς και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στους Ατλάντα Χοκς τη καριέρα του.

 

Αποχαιρέτησε τους Λέικερς ο Ραζόν Ρόντο και ετοιμάζει βαλίτσες... για Ατλάντα, καθώς, σύμφωνα με τον Μαρκ Στέιν θα συνεχίσει στους Χοκς.

«Ευχαριστώ των οργανισμό των Λέικερς τη Τζένι, τον Ρομπ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ για αυτήν την καταπληκτική franchise ομάδα. H επαγγελματικότητα κι η υποστήριξη από τον Φρανκ, το προπονητικό σταφ και όλοι οι υποστηρικτές είναι κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων. Με τα παιδιά, δημιουργήσαμε μια ''αδελφικότητα''  που μόνο εμείς ξέρουμε. Σχετικά με τους φαν, ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε με ανοιχτές αγκάλες από τη πρώτη μέρα και δείξατε την αγάπη σας. Το να είμαι μέρος του LakeShow ήταν κάτι καταπληκτικό για εμένα  και είμαι περήφανος που σας το επιστρέψαμε. Τώρα, τι ακολουθεί...» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του πολύπειρο γκαρντ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr