Άγνωστος επιτέθηκε στον Έρικ ΜακΚόλουμ με μαχαίρι!

Nov 05, 2022

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ έζησε ίσως το πιο σοκαριστικό σκηνικό της ζωής του, όταν άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι για μία θέση στάθμευσης, με τον κόσμο γύρω να επεμβαίνει και να τον ακινητοποιεί.


Τρομακτικές στιγμές για τον Έρικ ΜακΚόλουμ και την οικογένειά του στη Σμύρνη. Ο γκαρντ της Καρσίγιακα πάρκαρε σε θέση στάθμευσης ενός mall και κάποιος άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι, την ώρα που μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν η εγκυμονούσα σύζυγός του αλλά και το 2 ετών παιδί του.

«Φίλοι μου, στη Σμύρνη. Αναφέρετε τον ιδιοκτήτη του λευκού αυτού αυτοκινήτου στην Αστυνομία. Συμπεριφέρθηκε σαν ηλίθιος για μία θέση πάρκιγνκ και με πλησίασε επιθετικά, μέχρι να βγω έξω και να δει πως είμαι πιο μεγαλόσωμος και νεότερος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλε μαχαίρι και τον ακινητοποίησαν όσοι ήταν γύρω» αναφέρει αρχικά ο ΜακΚόλουμ, ποστάροντας τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που ανήκε στον άνδρα ο οποίος του επιτέθηκε.

Όπως αναφέρει ο γκαρντ της Καρσίγιακα, έπρεπε να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειάς του, τονίζοντας πως σκέφτηκε ότι θα χρειαζόταν να φτάσει στα άκρα, μέχρι και να τον σκοτώσει, αλλά ευτυχώς ηρέμησαν τα πράγματα προτού συμβεί κάτι τέτοιο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr