Προς διάλυση η Χίμκι!

May 15, 2021

Ρωσικό Μέσο έριξε «βόμβα» κι αναφέρει πως η Χίμκι ενδέχεται να μην αγωνιστεί στη VTB League του χρόνου με τα σημάδια διάλυσης να είναι ορατά.

 

Η Χίμκι αποκλείστηκε στα playoffs από την Λοκομοτίβ ενώ και η σεζόν στην Ευρωλίγκα ήταν πολύ τραγική, τερματίζοντας στη τελευταία θέση.

Όλα αυτά και σε συνδυασμό με τα πεταμένα εκατομμύρια οδηγούν στο να χρεωκοπήσει, ενώ, όπως αναφέρει η «Tass» ενδέχεται του χρόνου να μην αγωνιστεί ούτε στη VTB.

«Η ομάδα μπάσκετ της Χίμκι ίσως σταματήσει να παίζει στη VTB League. Σε κάθε περίπτωση, το μπάσκετ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στα Περίχωρα της. Τα προβλήματα του κλαμπ είναι γνωστά. Αν, λοιπόν την επόμενη σεζόν δεν παίξει στη VTB League, θα φτιάξουμε μια ομάδα στην περιοχή που θα παίζει σε χαμηλότερο επίπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Basket247team.gr

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

«Η ομάδα μπάσκετ της Χίμκι ίσως σταματήσει να παίζει στη VTB League. Σε κάθε περίπτωση, το μπάσκετ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στα Περίχωρα της. Τα προβλήματα του κλαμπ είναι γνωστά. Αν, λοιπόν την επόμενη σεζόν δεν παίξει στη VTB League, θα φτιάξουμε μια ομάδα στην περιοχή που θα παίζει σε χαμηλότερο επίπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr