Χαμός στη Σερβία: Απειλεί να μην κατέβει στο Κύπελλο ο Ερυθρός Αστέρας

Jan 24, 2023

Χαμός στη Σερβία, αφού ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωσή του απείλησε να μην κατέβει στο Final 8 του Κυπέλλου αν λάβει μέρος και η Παρτιζάν!
Αιτία είναι η απόσυρση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τους περσινούς τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος, με τον Ερυθρό Αστέρα να ζητά να τιμωρηθεί η Παρτιζάν και να τηρηθεί το καταστατικό, αλλιώς δεν θα λάβει μέρος στα τελικά της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στη Νις από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου.

Πλέον οι επόμενες μέρες αναμένονται «καυτές», με το θερμόμετρο να έχει ανέβει ήδη για τα καλά ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» και τον Ερυθρό Αστέρα να απειλεί να τινάξει στον αέρα τη διοργάνωση.

Μέρος στο Final 8 του σερβικού Κυπέλλου θα λάβουν επίσης οι Μπόρατς, Ραντνίτσκι, Μέγκα, Μέταλατς, Βοϊβοντίνα και Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, πέρα φυσικά τους Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr