Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ο Ράντονιτς μας είπε ότι φεύγει μέσω… email»

Jul 04, 2022

Τη δική του θέση για την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, αποκάλυψε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο Μαυροβούνιος προπονητής ενημέρωσε για την αποχώρησή του, για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν την ομάδα του Βελιγραδίου να μειώνει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.
«Καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε για ονόματα, αλλά θέλω να καταλάβετε γιατί δεν βγάζουμε τα ονόματα στη δημοσιότητα. Επίσης, όπως βλέπετε και εσείς υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προπονητών που θέλουν να αναλάβουν τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα δεν μπήκε σε καμία διαδικασία συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων με κανέναν, από την στιγμή που δεν είχε λάβει την οριστική απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο προπονητής δεν μας έδωσε την απάντησή του με απευθείας επικοινωνία αλλά με email, μέσω του μάνατζέρ του. Τώρα, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι προπονητές και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε αρχικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς στην ερώτηση για το νέο προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα.
Συγκεκριμένα, για τον λόγο που δεν έμεινε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στους «ερυθρόλευκους»: «Ο Ερυθρός Αστέρας του έκανε μία καλή πρόταση. Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασίας μας, αλλά για να ολοκληρωθεί μία συμφωνία θέλει… δύο. Περιμέναμε την απάντησή του μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θέλαμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα, ώστε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση παικτών όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά που γράφονταν στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν αλήθεια, ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα μειώσει το μπάτζετ και ότι δεν θα έχει φιλοδοξίες τη νέα σεζόν. Εδώ το σταματάω. Η ομάδα ευχήθηκε και επίσημα καλή τύχη με τον Παναθηναϊκό, στον πρώην προπονητή της. Είμαι χαρούμενος που αναγνωρίστηκε η δουλειά του, μέσα από τις επιτυχίες που είχαμε μαζί!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr