Ράντονιτς: «Να μην μας επηρεάσουν οι τραυματισμοί, 3 μήνες εκτός ο Ουάιτ»

Sep 16, 2021

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Ερυθρό Αστέρα με τους τραυματισμούς, αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του Αάρον Ουάιτ από τα παρκέ.

 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων»:

Για τους τραυματισμούς: «Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να σταθώ στα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε από την αρχή. Ελπίζαμε να ξεπεραστούν όλα και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και ενώ όλα πήγαιναν καλά, στο τουρνουά του Μονάχου άλλαξε αυτό. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο για εμάς να πάμε για φιλικά στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Περιμένουμε το πρώτο ματς με την Σπλιτ, όπου θα έχουμε πολλές απουσίες, ελπίζοντας να μην επηρεάσουν το αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση του Ουάιτ: «Είναι δύσκολο να πω πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Άαρον Γουάιτ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο παρκέ για τους επόμενους τρεις μήνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr