Συναγερμός στο Ισραήλ: Σε καταφύγιο Σφαιρόπουλος, Γεραγωτέλλης και Μακάμπι

May 11, 2021

Οι πυραυλικές επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ισραήλ και στην Λωρίδα της Γάζας υποχρέωσαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Βασίλη Γεραγωτέλλη και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Μακάμπι να πάνε σε καταφύγιο, ενώ αγώνας της δεύτερης κατηγορίας στο άκουσμα των σειρήνων διεκόπη με τους παίκτες να ξαπλώνουν στο παρκέ.


Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, εξαιτίας των εκατέρωθεν πυραυλικών επιθέσεων. Στο Ισραήλ έχει σημάνει μάλιστα συναγερμός εσχάτως λόγω του όγκου των πυραύλων που έχουν ως στόχο τη χώρα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Βασίλη Γεραγωτέλλη, τους παίκτες και τα μέλη του επιτελείου της να βιώνουν πρωτοφανείς καταστάσεις.

Η κατάσταση στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας ξέφυγε έντονα τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που έφερε την αντίδραση αρκετών προσωπικοτήτων του αθλητισμού -μεταξύ αυτών κι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι εικόνες που φτάνουν είναι συγκλονιστικές, περιλαμβάνοντας -μεταξύ άλλων- μία πρωτοφανή κατάσταση: τη διακοπή ενός αγώνα μπάσκετ της δεύτερης κατηγορίας του Ισραήλ, την στιγμή των πυραυλικών επιθέσεων.

 

 

 

 

 Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr