Επίσημο: «Λουκέτο» στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Σουηδίας

Feb 21, 2021

Άδοξο φινάλε είχε η... Α2 της Σουηδίας με την Κυβέρνηση και την αρμόδια Ομοσπονδία να αποφασίζουν την οριστική παύση της φετινής σεζόν.

 

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής, η Ομοσπονδία μπάσκετ της Σουηδίας ενημέρωσε τις ομάδες πως τα πρωταθλήματα από τη δεύτερη κατηγορία και κάτω διακόπτοντα οριστικά για φέτος και πλέον οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στην προετοιμασία και τα πλάνα για την νέα σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Βασίλης Σκαρλάτος, ενημέρωσε για αυτήν την εξέλιξη και όπως χαρακτηριστικά έγραψε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Σουηδία:

Όλα τα πρωταθλήματα πλην των πρώτων κατηγοριών είχαν παύση από τις 15 Νοεμβρίου, με τις ακαδημίες ωστόσο να συνεχίζουν τις προπονήσεις μέχρι 15 ετών, ως τον Δεκέμβριο, εκεί όπου «πάγωσαν» όλα. Πλέον, από τις αρχές Φεβρουαρίου όλες οι ομάδες προπονούνται με τα αναπτυξιακά τους τμήματα μέχρι 18 ετών.

 

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr