Ομπράντοβιτς: Επιστρέφω την νέα σεζόν ως προπονητής, θέλω κίνητρο

Jun 11, 2021

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στην προπονητική από την νέα σεζόν.

 

Επιπλέον τόνισε πως το στοιχείο που θα τον φέρει σε μία ομάδα θα είναι το κίνητρο ενώ παράλληλα δήλωσε πως την τελική απόφαση θα την λάβει στα τέλη του Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στο κανάλι Ν1:

«Η ιδέα είναι να επιστρέψουμε, απλώς για να δούμε αν κάποιος θα θυμάται ότι υπάρχει ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μερικά προσωπικά πράγματα συνέβησαν, covid, αλλά ξεκουράστηκα, επαναφόρτισα τις μπαταρίες μου. Είναι σημαντικό για μένα ότι σχετίζεται με τα κίνητρα. Το κίνητρο σημαίνει ότι είστε αφοσιωμένοι, και αν δεν είστε αφοσιωμένοι και έτοιμοι να εργαστείτε, είναι καλύτερα να μην μπείτε στην ιστορία »

Ελήφθησαν πληροφορίες, μίλησα σε κλαμπ. Οι άνθρωποι θα μιλούν πάντα και είπα ότι θα αποφασίσω για το πού θα συνεχίσω να εργάζομαι στα τέλη Ιουνίου, σε συμφωνία με την οικογένειά μου και μερικούς ανθρώπους για τους οποίους με ενδιαφέρει η γνώμη τους.

Δεν διαπραγματεύτηκα με κανέναν. Έχω έναν άνδρα που ηγείται των διαπραγματεύσεών μου, μου φέρνει πληροφορίες για το κλαμπ και μετά από αυτό κάθομαι με ανθρώπους. Αν καταλάβω ότι είναι ενδιαφέρον για μένα, κάθομαι και μιλάω σε ανθρώπους. Αν όχι, τότε δεν μιλάω».

πηγη: prasinoforos.gr

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr