Με όλα της τα «όπλα» στο Προουλυμπιακό η Λιθουανία: Μέσα Σαμπόνις και Βαλαντσιούνας!

May 23, 2021

Με NBAers η προεπιλογή στην Εθνική Λιθουανίας, καθώς ο Ντάριους Μασκολιούνας κάλεσε τους Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις για το Προολυμπιακό.


Ιδιαιτέρως ενισχυμένη φαίνεται πως θα παραταχθεί η Λιθουανία, προκειμένου να πάρει ένα από τα εισιτήρια που απομένουν για την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Οι Ιντιάνα Πέισερς αποκλείστηκαν από τα πλέι οφ του ΝΒΑ κι έτσι ο Ντομάντας Σαμπόνις αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Προολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας θα αγωνιστεί στην postseason, ωστόσο οι Μέμφις Γκρίζλις αντιμετωπίζουν τους πρωτοπόρους της Δύσης, Γιούτα Τζαζ, και γι' αυτό είναι πιθανό μέχρι τις αρχές Ιούνιου να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά στις κλήσεις βρίσκεται και ο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες απέκτησε την λιθουανική υπηκοότητα.

 

Basket247team.gr

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr