Οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στο Ισραήλ σκέφτονται να αποχωρήσουν!

May 13, 2021

Με τη κατάσταση να είναι χαοτική στο Ισραήλ, οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται εκεί σκέφτονται να αποχωρήσουν.

 

Τα πράγματα στο Ισραήλ είναι αρκετά δύσκολα με τον πόλεμο να κυριαρχεί παντού. Αυτό φυσικά φέρνει προβλήματα και στον αθλητισμό, με τους ξένους παίκτες να ζητούν διακοπή του πρωταθλήματος και να επιστρέψουν στη πατρίδα τους.

Αναλυτικά, αναφέρουν:

«Μετά από διαβούλευση και κάνοντας μερικές μεγάλες και δύσκολες συζητήσεις με τους υπόλοιπους (ξένους) παίκτες από όλες τις ομάδες, καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα. Το καλύτερο για μας, την ασφάλεια, την οικογένεια και την πνευματική μας υγεία είναι να διακοπεί άμεσα το πρωτάθλημα.

Παρότι εκτιμούμε την προσπάθεια της Winner League να μας μεταφέρει με ασφάλεια στην Ελλάδα και την Κύπρο ή άλλη περιοχή στο εξωτερικό, δεν πρόκειται να μπούμε σε κάποιο αεροπλάνο που μας πηγαίνει οπουδήποτε αλλού από το σπίτι μας. Πιστεύουμε πως αν είναι να πάρουμε οποιουδήποτε είδους ρίσκο για ένα ταξίδι, αυτό θα πρέπει να αφορά μόνο την επιστροφή στο σπίτι, την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

Υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά μας, που νιώθουν πιο ασφαλείς όντες στο έδαφος του Ισραήλ, παρά πετώντας οπουδήποτε. Τους στηρίζουμε σε αυτή την απόφαση.

Παρόλ' αυτά, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα σενάρια, ένα πράγμα είναι δεδομένο κι αυτό είναι πως το μπάσκετ είναι το έλασσον που μας απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όσο κι αν αγαπάμε το άθλημα, αυτό που κάνουμε, τους φιλάθλους και τον ανταγωνιστικό στο υψηλό επίπεδο που δημιουργεί η Winner League, δεν μπορούμε με καθαρό μυαλό να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τους φιλάθλους με αυτή την κατάσταση που επικρατεί.

Ειρήνη, αγάπη σε όλους και παρακαλούμε μείνετε ασφαλείς».

 

Basket247team.gr

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr