Ο Λαντέιλ θέλει ΝΒΑ και όχι Ευρώπη

Apr 11, 2021

Η περίπτωση του Τζοκ Λαντέιλ φαίνεται να αρέσει στον Ολυμπιακό, όμως, ο ίδιος δεν επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη.

 

Ο Λαντέιλ έχει περάσει από την Ευρώπη με Παρτίζαν κι Ζάλγκιρις και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει στη λίστα του για τη νέα σεζόν, όμως μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, διότι ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο Αυστραλός άσος, είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός υποψήφιος για το βραβείο του ΜVP και ο καλύτερος παίκτης του φαβορί για τον τίτλο, της Μέλμπουρν Γιουνάιντετ.

Επίσης, μιλώντας το Αυστραλιανό ESPN ανέφερε: «Θέλω να πάω εκεί και να παίξω στο υψηλό επίπεδο, να παίξω στο ΝΒΑ, να δείξω ότι ανήκω εκεί και να φανεί ότι παρότι ίσως δεν είμαι τόσο αθλητικός, μπορώ να είμαι πιο έξυπνος από πολλούς άλλους στο παρκέ και να τα καταφέρω».

Για τη πορεία του στην Ευρώπη: «Έχω μια πικρή γεύση στο στόμα μου. Εκνευρίστηκα με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και πόσο περιπλέχθηκαν. Πράγματα πέραν από τον έλεγχό μου, βασισμένα σε συμβουλές από ανθρώπους που θα έπρεπε να δώσουν τις σωστές συμβουλές, επηρέασαν την καριέρα μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω;».

 

Basket247team.gr

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr