Σφαιρόπουλος: «Μακάμπι, Παναθηναϊκός και Ζαλγκίρις επηρεάστηκαν από την έλλειψη κόσμου»

Mar 13, 2021

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε της Νες Ζιόνα κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του, η Ζάλγκιρις κι ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκαν από την έλλειψη κόσμου.

 

«Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη. Μπορεί αυτό να ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά όλα αυτά που γίνονται φέτος μας έκαναν να μείνουμε πίσω στην Ευρωλίγκα. Όλη τη σεζόν επηρεαστήκαμε από την έλλειψη κόσμου στο γήπεδο. Μακάμπι, Παναθηναϊκός και Ζαλγκίρις είναι… χτισμένοι με τον κόσμο, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην πίεση που ασκούν στον αντίπαλο στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτές οι ομάδες έχουν επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλη. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά και αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά είναι πρώτη φορά που βιώνουμε κάτι τέτοιο. Και πάλι, όμως, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Είμαι υπεύθυνος και δεν φοβάμαι να αναλάβω την ευθύνη. Όμως, ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι περίεργη σεζόν και γι’ αυτό μας στηρίζει.

Τους λέμε την αλήθεια και όχι ψέματα. Προσπαθούμε να παλεύουμε σε κάθε ματς και καμία φορά μπορεί να μην γίνεται αυτό. Βλέπεις μεγάλες διαφορές φέτος στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Έτσι είναι η κατάσταση. Ο κόσμος της Μακάμπι ξέρει από μπάσκετ».

 

Παναγιώτης Φασούλας στο Basket247: «Αξιοκρατία, διαφάνεια και να μεγαλώσουμε την οικογένεια του μπάσκετ»

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr