Ξέσπασε ο Μεσίνα: «Δειλοί όσοι τα λένε αυτά! Να κάνω τον Μουρίνιο και να πω ότι έχω 35 τίτλους!»

Nov 17, 2023

Ο Έτορε Μεσίνα τα έβαλε με τους επικριτές του μετά τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί της Εφές (92-76). Ο Ιταλός προπονητής ξέσπασε για τη σκληρή κριτική που δέχεται αλλά και όσους ζητούν την απομάκρυνσή του.
«Το πιο σημαντικό είναι η υποστήριξη του κ. Αρμάνι. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται πάντα όταν ένας προπονητής δεν έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης. Το νιώθουν. Διάβασα πολλά, αρκετά ανώνυμα σχόλια και ρώτησα τον κ. Αρμάνι αν εξακολουθεί να εμπιστεύεται το μοντέλο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια. Απάντησε ναι και συνεχίζω τη δουλειά μου. Προς όλους αυτούς τους δειλούς που λένε και γράφουν πράγματα, μπαίνω συχνά στον πειρασμό να κάνω τον… Μουρίνιο και να τους πω να θυμούνται τον αριθμό 35. Είναι οι τίτλοι που έχω κατακτήσει σε 30 χρόνια προπονητικής καριέρας. Πάνω από έναν τον χρόνο κατά μέσο όρο. Για ορισμένους ένα παιχνίδι, μια απόφαση ή και μια σεζόν μπορεί να ακυρώσει μια καριέρα», τόνισε ο Μεσίνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr