Thursday, 25 April 2024
PHARMANET
 
 

Πάνγκος: «Στο Μιλάνο βρήκα έναν φανταστικό οργανισμό»

Sep 22, 2022

Ο Κέβιν Πάνγκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις πρώτες του εμπειρίες από την Αρμάνι Μιλάνο και τόνισε πως αυτό που προέχει για την ιταλική ομάδα είναι να βρει χημεία.

 

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του από την ομάδα του κόουτς Μεσίνα:

Για την Αρμάνι: «Στο Μιλάνο βρήκα έναν φανταστικό οργανισμό. Όλοι έχουν υψηλό κίνητρο και είναι ευγενικοί. Σε βάζουν σε μια θέση που μπορείς να πετύχεις το καλύτερο. Πιστεύω πως αυτές είναι οι συνθήκες που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε κάτι ξεχωριστό».

Για την επιλογή του να πάει στην Ιταλία: «Έψαχνα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα αβεβαιότητα με όσα γίνονταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ευτυχώς, τα πράγματα κύλησαν ομαλά».

Για το στοιχείο που θα πρέπει να αποκτήσει η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα: «Η χημεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτή σε στηρίζει στις δύσκολες στιγμές. Στο φινάλε, τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά είναι τα μικρά. Μια νίκη μπορεί να σου δώσει μια θέση στα πλέι οφ ή όχι, να σου εξασφαλίσει τη συμμετοχή σου στα πλέι οφ ή όχι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr