Κέβιν Πάνγκος: Ετοιμάζει…βαλίτσες για Αρμάνι Μιλάνο!

Apr 29, 2022

Φευγάτος από την ομάδα του στρατού φαίνεται να είναι ο Κέβιν Πάγκος, παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει για παραμείνει. Ο πολύπειρος playmaker -με θητεία και στο NBA- φαίνεται να τα έχει βρει με την Αρμάνι Μιλανο και θα πρέπει να θεωρείται πλέον κάτοικος Ιταλίας.

Μπορεί η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα να αποκλείστηκε εχθές από την Ανατολού Εφές, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν οι κινήσεις αναμόρφωσης της εικόνας για την νέα σεζόν. Και ο Καναδός γκαρντ είναι η «βάση» για το χτίσιμο της νέας Αρμάνι Μιλανο. Φυσικά, η στήριξη στον Ετόρε Μεσίνα δεν σταματά μετά τον αποκλεισμό. Φέτος άλλωστε και οι συγκυρίες δεν ήταν ευνοϊκές. Δεν ξέρουμε βέβαια, κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό ως δικαιολογία για μια ομάδα που ξοδεύει πολλά εκατομμύρια χωρίς να έχει στο παλμαρέ της μια αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή διάκριση.

Στην ομάδα του στρατού εξακολουθεί να επικρατεί…αναστάτωση. Ανακοινώσεις από παίχτες, απαντήσεις από τον Βατούτιν και ένα τσούρμο…φευγάτων παιχτών επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μας. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύτηκε η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία αναμένεται να «χρυσώσει» τον Κέβιν Πάγκος με ένα συμβόλαιο γύρω στα 2-2,5 εκατομμύρια διάρκειας 2 σεζόν.

Να σημειωθεί ,τέλος, ότι το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσουν από το Μιλάνο οι Σέρχι Ροντρίγκεζ και Μάλκομ Ντιλέινι.

Ορέστης Στυλιανόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr