Τζεντίλε: Τέλος το μπάσκετ για φέτος λόγω κορονοϊού!

Apr 18, 2021

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το μπάσκετ για φέτος λόγω της υγείας του.

 

Ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού, πέρασε κορονοϊό κι αποκάλυψε πως ακόμη ταλαιπωρείται, κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει για φέτος το μπάσκετ.

«Δυστυχώς, η σεζόν για μένα τελειώνει σήμερα… Πέρασα κορονοϊό πριν από μερικούς μήνες όμως ταλαιπωρούμαι ακόμα από κάποια δευτερεύοντα συμπτώματα που δεν μου επιτρέπουν να βοηθήσω την ομάδα μου στο παρκέ. Θα χρειαστώ χρόνο για να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω στο 100% σωματικά και πνευματικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα… Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Εστουδιάντες για τη στήριξη και για το ότι μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης.

Ευχαριστώ τον κόουτς για την κατανόηση όπως και όλο το ιατρικό προσωπικό και τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν αυτούς τους δύσκολους μήνες. Θέλω επίσης να δώσω μια φιλική συμβουλή σε όσους αμφισβητούν ακόμα την ύπαρξη του κορονοϊού. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να επηρεαστεί με διαφορετικό τρόπο. Να είστε προσεκτικοί και να τηρείται τους κανόνες.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγείας, να μείνετε όλοι ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε» αναφέρει στο μήνυμά του ο Ιταλός γκαρντ.

 

Basket247team.gr

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr