Ταβάρες για Λάσο: «Χωρίς εσένα είναι σαν να λείπει το στέμμα από την ομάδα»

Jul 07, 2022

Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από απόφαση της ομάδας να τον θέσει εκτός πάγκου λόγω του πρόσφατου προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, με αποτέλεσμα να χάσει τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ένας εκ των πιο κομβικών αθλητών στην πορεία της «Βασίλισσας» τα τελευταία χρόνια, μίλησε για τον Ισπανό τεχνικό με «θερμά» λόγια. Ο λόγος για τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως χωρίς τον δις πρωταθλητή Ευρώπης στον πάγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται δίχως το στέμμα της.
«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χωρίς εσένα είναι σαν να λείπει το στέμμα από το σήμα μας. Όμως, σήμερα μπορείς πραγματικά να ευχαριστηθείς τα πάντα. Σε ευχαριστώ που με πήρες στην ομάδα και μου έδειξες εμπιστοσύνη για να επιστρέψω στην ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr