Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Μίροτιτς: «Δεν αρκεί να κερδίσουμε έναν τίτλο, η σεζόν ήταν μια αποτυχία»

Jun 21, 2022

Ο Νίκολα Μίροτιτς μετά την απώλεια του τίτλου από την Μπαρτσελόνα, ξέσπασε τονίζοντας ότι ήταν μια αποτυχημένη χρονιά για τους «μπλαουγκράνα».

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπαθούμε να παίξουμε στο σύστημα που μας ζητείται. Με τα λάθη μας, προφανώς, είμαστε άνθρωποι. Αλλά προσπαθούμε πάντα να παίζουμε το παιχνίδι που μας ζητά ο προπονητής μας. Υπήρξαν πολλά λάθη από πλευράς μας.

Νομίζω ότι η Ρεάλ ήταν πολύ καλή στην άμυνα. Ήξερας πολύ καλά αρκετά δυνατά μας σημεία, στα οποία νιώθουμε άνετα και μας τα αφαίρεσαν.

Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για λεπτομέρειες. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ρεάλ κέρδισε και εμείς επιστρέφουμε σπίτι με έναν τίτλο λιγότερο.

Κατά τη γνώμη μου, η σεζόν τελικά ήταν μια αποτυχία. Αυτή η ομάδα στόχευε σε πολλά περισσότερα, μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα.

Οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Δεν είναι αποτυχία επειδή δεν το θέλαμε ή επειδή δεν τα δώσαμε όλα, αλλά επειδή είμαστε η Μπάρτσα. Περιμέναμε από τους εαυτούς μας να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους.

Δεν αρκεί να κερδίσουμε έναν τίτλο ή να είμαστε εκεί. Τους τελευταίους δύο μήνες, για κάποιο λόγο, η ομάδα είχε πέσει λίγο κα όταν έπρεπε να είμαστε καλύτεροι, δεν ήμασταν. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr