Κουζέλογλου: «Στη καρδιά μου ο Άρης, ευκαιρία η Γαλλία»

Apr 27, 2021

Ο Γιάννης Κουζέλογλου παραχώρησε τη πρώτη του συνέντευξη σε μέσο της Γαλλίας κι ανέφερε πως ο Άρης θα είναι στη καρδιά του, ενώ, υπογράμμισε πως η Ορτέζ είναι μεγάλη ευκαιρία.

 

Σε συνέντευξη του στην γαλλική «Sud Ouest», ο 27χρονος φόργουορντ ανέφερε:

«Ο Άρης ειναι στη καρδιά μου, αλλά και η Ορτέζ είναι ιστορική ομάδα, μια σπουδαία ομάδα και ήταν εξαιρετική ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ. Όλα έγιναν γρήγορα και δεν είχα χρόνο να σκεφτώ πολλά πράγματα. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Πο. Είναι η δεύτερη εμπειρία του από το εξωτερικό μετά την Παρτιζάν, όταν πήγα σε ηλικία 18-19 ετών».

«Η ενέργειά μου, η αθλητικότητά μου και όλα όσα χρειάζεται η ομάδα να κάνω για να φτάσει τους στόχους της είναι αυτά που θέλω να δώσω. Μιλήσαμε με τον προπονητή για τον ρόλο μου, αλλά αυτό θα μείνει μεταξύ μας. Θα δούμε πώς θα κυλήσει η συνεργασία, μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι».

«Η Γαλλία είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Το παιχνίδι είναι εδώ πιο φυσικό, πιο σκληρό από ότι στην Ελλάδα».

 

Basket247team.gr

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr