Πάρκερ για Μίτροβιτς: «Σκότωσε... με τον παραγκωνισμό τον Μαλεντόν»

Nov 24, 2020

Ο Τόνι Πάρκερ δεν μίλησε με καλά λόγια για τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, λέγοντας πως αυτός «σκότωσε» τον Τεό Μαλεντόν.

 

Πάρκερ και Μίτροβιτς βρίσκονται στα «μαχαίρια» με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ από τη Βιλερμπάν.

Όμως, ο πρώτος πέρασε στην αντεπίθεση και σε συνέντευξή του ο «TP» σχολίασε τον περσινό παραγκωνισμό του Μαλεντόν λέγοντας:

«όταν βλέπεις τον Μαλεντόν, καταλαβαίνεις πως ξεκάθαρα τον... σκότωσε. Ο Τεό και η οικογένειά του τον μισούν τον Μίτροβιτς. Τον άφησε στην άκρη του πάγκου σε πολλά παιχνίδια, όταν έρχονταν οι GM από το ΝΒΑ για να τον δουν και να σχηματίσουν άποψη για εκείνον.

Οι πιθανότητες για τον Τεό ήταν να βρει μια θέση στη δεκάδα, όπως έγινε με τον Κίλιαν Χέιζ, δεν είναι φυσιολογικό να βλέπεις έναν τέτοιο παίκτη να μην επιλέγεται στον α' γύρο του ντραφτ.

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου πέρσι, ο τρόπος που τον διαχειρίστηκε είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να μην βρεθεί στον α' γύρο. Ένας παίκτης σαν αυτόν έπρεπε να είναι στην πρώτη δεκάδα. Του το έχω πει αυτό, έπρεπε ο Τεό να παίζει, να σεβαστεί το πλάνο του συλλόγου».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr