Ολυμπιακός: Μπήκε ο ΜακΚίσικ, μέρος της προπόνησης ο Μιλουτίνοφ

Nov 21, 2023

Στις προπονήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ. Ο ΜακΚίσικ ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα, όμως την Τρίτη (21/11) επέστρεψε σε... φουλ ρυθμούς.

Έτσι, θέτει υποψηφιότητα για τον αγώνα με τους Λιθουανούς, με στόχο να δώσει μία επιπλέον επιλογή στον κόουτς Μπαρτζώκα για την περιφέρειά του. Όλα δείχνουν πως ο ΜακΚίσικ θα βρίσκεται στη 12άδα των νταμπλούχων Ελλάδας και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι.

Παράλληλα, θετικά νέα υπάρχουν και για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ακολούθησε μέρος του προγράμματος την Τρίτη. Ο Σέρβος σέντερ, από την μεριά του, κάνει... αγώνα δρόμου με στόχο να είναι έτοιμος απέναντι στη Ζαλγκίρις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr