Friday, 19 April 2024
PHARMANET
 
 

Euroleague: Εντός με την «μισή» Φενέρ ο Ολυμπιακός, στην Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Dec 13, 2022

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν τις Βαλένθια εκτός (21:45, Nonasports Prime) και Φενέρμπαχτσε εντός (Novasports 4) έδρας αντίστοιχα με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

 

 

 

Οι «πράσινοι» έχουν ταξιδέψει στην Ισπανία με 11 παίκτες στην αποστολή τους, έχοντας εκτός τον Μάριους Γκριγκόνις, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στην 13η αγωνιστική (20:00, Novasports 4).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «πονοκεφαλιάζει» με τους Τόμας Ουόκαπ, Σακίελ ΜακΚίσικ και Ταρίκ Μπλακ, που είναι αμφίβολοι.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σκότι Ούλμπεκιν, Τζόναθαν Μότλεϊ και Ντεσόν Πιερ, ενώ εκτός φυσικά είναι και ο Νεμάνια Μπιέλιστα.


Το ματς θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4, ενώ διαιτητές θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Όλεγκς Λάτισεβς και Νταμίρ Γιαβόρ.

 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

20:00 Ερυθρός Αστέρας Ζαλγκίρις Κάουνας

20:00 Ολυμπιακός Φενερμπαχτσε

21:00 Βιλλερμπάν Παρτιζάν

21:30 Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ

21:30 Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης

21:45 Βαλένθια Παναθηναϊκός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr