Thursday, 28 March 2024
PHARMANET
 
 

Euroleague: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κόντρα στον Ερυθρό η Μπασκόνια

Oct 19, 2022

α ματς Άλμπα - Παναθηναϊκός (21:00) και Ρεάλ - Ολυμπιακός (21:45) ξεχωρίζουν στο σημερινό (19/10) πρόγραμμα της Euroleague.

 

 

 

Έντονο ελληνικό και... αιώνιο χρώμα στη σημερινή μέρα της Euroleague. Το πρώτο κομμάτι της «διαβολοβδομάδας» και η 3η αγωνιστική της Regular Season κλείνουν με τρία ματς και με δύο «μάχες» για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Βερολίνο την Άλμπα (21:00, Novasports 4) και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νέιτ Ουόλτερς, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άλμπα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση είναι οι Μάοντο Λο, Τζαλίν Σμιθ, Γιοχάνες Τίμαν και Μπεν Λάμερς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Τόμισλαβ Χορντόφ και Χιουζ Τεπενιέ.

 

Λίγο αργότερα, στις 21:45 (Novasports Prime), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Μαδρίτη την Ρεάλ και θέλει να μείνει στο... τρένο των νικών και των εντυπωσιακών εμφανίσεων.

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική Το προσεγγίσουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε. Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη», σημείωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση, στην οποία δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Κώστας Παπανικολάου.

Πολλά τα προβλήματα και για τους Ισπανούς, αφού εκτός δράσης είναι οι Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Κάρλος Αλοσέν, Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα και Άντονι Ράντολφ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκίτις Βίλιους, Σάσο Πέτεκ, Αμίτ Μπαλάκ, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και το Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας (21:30).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr