Βατούτιν: Για αυτό κινηθήκαμε νομικά εναντίον της Ευρωλίγκα

Aug 05, 2022

Την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ευρωλίγκας επιβεβαίωσε ο Αντρέι Βατούτιν.
Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο προέβη σ’ αυτή την ενέργεια ο σύλλογος, λέγοντας πως ο αποκλεισμός δεν έχει νομική υπόσταση και πως η ΤΣΣΚΑ χάνει μία σημαντική πηγή εσόδων.
Η δήλωση του Αντρέι Βατούτιν στο «sports.ru»:
«Η ΤΣΣΚΑ όντως έκανε προσφυγή σε δικαστήριο του Λουξεμβούργου, όπου η ECA, η οποία διοικεί την Ευρωλίγκα, υπάγεται εκεί. Κάνουμε προσφυγή κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου να αποβάλει την ομάδα μας, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος και μέτοχος. Πιστεύουμε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε και δεν στέκει νομικά.
Δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα συμμετέχουμε στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου θα αργήσει να βγει. Είναι σημαντικό για εμάς να λάβουμε νομικές εγγυήσεις, όποτε κι αν είναι αυτές. Επίσης, η Ευρωλίγκα είναι μία διοργάνωση που εξαρτάται από τη διαφήμιση και η μη συμμετοχή μας, μας στερεί ένα σημαντικό κομμάτι του εισοδήματός μας. Στην ουσία μας στερείται μία πηγή εισοδήματος από μία εταιρία, στην οποία είμαστε άμεσα εμπλεκόμενοι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr