Μίτσιτς: «Ήθελα να μιμηθώ το buzzer-beater του Σλούκα, περίμενα να μου κάνουν φάουλ»

May 20, 2022

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσιτς:

«Μοναδική η εμπειρία από αυτό το Final-4. Είχαμε περίεργη εκκίνηση μέσα στη σεζόν. Ξυπνήσαμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν χάνεις τόσα πολλά εκτός έδρας ματς, έχεις πρόβλημα. Από την αρχή έλεγα πως κάθε μέλος της ομάδας, έχει τις ευθύνες του. Έλεγα πως πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Τόσο η Ρεάλ όσο και εμείς έχουμε τη νοοτροπία νικητή».
Για τη νοοτροπία που τον βοηθά να παίρνει τα ματς στο τέλος: «Χαρούμενος που εκπροσωπώ το σερβικό μπάσκετ σε αυτή τη πόλη. Θεωρώ ως Σέρβοι έχουμε αυτό το μπάσκετ τη νοοτροπία του νικητή και για αυτό το είπα. Συνήθισα από μικρός να παίρνω την ευθύνη πάνω μου. Έβλεπα τους μεγαλύτερους όταν ήμουν μικρός να παίρνουν τις ευθύνες και ήθελα και εγώ να ξεκινήσω να τις παίρνω».
Για το τρίποντο νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό: «Περίμενα να μου κάνουν φάουλ. Όταν είδα πως δεν θα μου έκαναν φάουλ στην τελευταία κατοχή, είχα στο μυαλό μου να μιμηθώ το buzzer beater που έβαλε εναντίον μας ο Σλούκας και να επιτεθώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο».
Για τον τραυματισμό του: «Χτύπησα στη δεύτερη περίοδο. Όμως έπαιξα μέχρι το τέλος. Βρήκα τρόπο να συνεισφέρω και κερδίσαμε. Θα δούμε και σήμερα, αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr