Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Euroleague: Χωρίς ανεμβολίαστους κόντρα σε Βιλερμπάν και Μονακό οι «Αιώνιοι»

Jan 18, 2022

Σημαντική αλλαγή στην Euroleague και στο Eurocup, αφού όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση, όσοι παίκτες δεν έχουν υποβληθεί στον εμβολιασμό δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε χώρες που έχουν απαγορέψει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους.

 

 

Μάλιστα οι παίκτες θα υπολογίζονται κανονικά στους 8 διαθέσιμους που αναφέρει το νέο πρωτόκολλο της Euroleague, αν φυσικά δεν νοσούν στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζουμε πως η Γαλλία ήταν η πρώτη χωρά που απαγόρεψε τη συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, κάτι που σημαίνει πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια με Βιλερμπάν και Μονακό δεν θα έχουν στη διάθεσή τους όσους παίκτες δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τη πρώτη στις 11 Φλεβάρη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» και τις δύο σε «διαβολοβδομάδα» στις 23 και 25 Μαρτίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr