Σφαιρόπουλος: «Δύσκολη νύχτα για εμάς, έχει σημασία το πως μπαίνεις στα ντέρμπι "Αιωνίων"»

Nov 19, 2021

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην δυσκολία επιστροφής της ομάδας του από το -27 της πρώτης περιόδου και σχολίασε το προσεχές ντέρμπι «αιωνίων».

 

 

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι στην συνέντευξη τύπου:

«Δύσκολη νύχτα για εμάς, με πολύ κακό ξεκίνημα. Δεν αρχίσαμε με συγκέντρωση, όπως ήταν προφανές. Δεν ματσάραμε την ενέργεια και την ταχύτητα του Ολυμπιακού. Όταν ξεκινάς τόσο άσχημα και δεν είσαι έτοιμος πνευματικά, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Παίζουμε πολλούς αγώνες και είχαμε το ματς με την Μονακό που ήτνα απαιτητικό ενεργειακά για να κερδίσουμε. Νομίζω ότι αυτό είναι ένας λόγος εξαιτίας του οποίου δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση. Όταν δεν έχεις φρεσκάδα στο κορμί και το μυαλό δεν τα καταφέρνει.

Παλέψαμε στις άλλες περιόδους αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο λόγω της μεγάλης αρχικής διαφοράς. Υπάρχουν βραδιές που δεν λειτουργεί τίποτα. Πρέπει να το ξεχάσουμε για την η διοργάνωση είναι Μαραθώνιος και μία δύσκολη διαδικασία. Αν μείνουμε σε αυτό, θα χάσουμε και το επόμενο. Πρέπει να μάθουμε πώς να προετοιμαζόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Μακάμπι για την υποστήριξη, τους φίλους του Ολυμπιακού που δεν με ξεχνούν και να ευχηθώ καλή τύχη».

Για την σύγκριση της ήττας με ΤΣΣΚΑ και την σημερινή: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω, τι είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις. Και οι δύο είναι δύσκολο να τις χειριστείς. Στην μία περίπτωση χάνεις στο σουτ, στην άλλη με μεγάλη διαφορά από νωρίς. Είμαστε επαγγελματίας, πρέπει να μαθαίνουμε και το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε».

Για το ντέρμπι «αιωνίων»: «Δεν παίζουν ρόλο τα ρεκόρ, είναι πάντα ντέρμπι. Δεν έχει σημασία η κατάσταση των ομάδων αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς μπαίνεις σε αυτούς τους αγώνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr