Τζόρτζεβιτς: «Θέλω να αμυνόμαστε σκληρά»

Sep 18, 2021

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε την επίσημη ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε για την πορεία της ομάδας του στην προετοιμασία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θέλει οι παίκτες του να αγωνίζονται στο παρκέ.

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού της τουρκικής ομάδας:

«Ο πιο σημαντικός στόχος μας είναι να είμαστε μια ομάδα που αμύνεται πολύ σκληρά. Οι παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη ως προς αυτό, τόσο στην πράξη όσο και στους αγώνες. Η επίθεση κερδίζει μερικά παιχνίδια, αλλά η άμυνα κερδίζει τρόπαια. Υπάρχει ένα ρητό. Αυτό πιστεύω. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι οι αλτρουιστές παίκτες που μοιράζονται την μπάλα και κάνουν πάρα πολλές πάσες.

Έτσι επιλέγω συνήθως αυτούς για παίκτες μου. Αν είχα επιλογή εδώ, θα το επέλεγα ξανά έτσι. Όπως είδαμε στους αγώνες που παίζουμε αυτή την στιγμή, βλέπουμε ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει έτσι λόγω των πολλών ασίστ. Ο στόχος μου είναι να προοδεύσω με αυτόν τον τρόπο, με παίκτες που είναι αλτρουιστές και μοιράζονται συνεχώς τη μπάλα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr