Ράντονιτς: «Τουλάχιστον τρείς μήνες έξω ο Γουάιτ»

Sep 15, 2021

Στο φιλικό του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό ο Άαρον Γουάιτ χτύπησε πολύ άσχημα στο αριστερό του χέρι και σύμφωνα με τον προπονητή του θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρείς μήνες.

 

 

Διαβάστε αυτά που είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς για τον παίκτη του:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να σταθώ στα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε από την αρχή. Ελπίζαμε να ξεπεραστούν όλα και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και ενώ όλα πήγαιναν καλά, στο τουρνουά του Μονάχου άλλαξε αυτό. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο για εμάς να πάμε για φιλικά στην Ελλάδα.

Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Περιμένουμε το πρώτο ματς με την Σπλιτ, όπου θα έχουμε πολλές απουσίες, ελπίζοντας να μην επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Είναι δύσκολο να πω πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Άαρον Γουάιτ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο παρκέ για τους επόμενους τρεις μήνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr