«Τόσα προσφέρει στον Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός και η σύγκριση με την Εφές» (pic)

Jun 14, 2021

Τον κύκλο των συζητήσεων για ανανέωση του συμβολαίου του Ιωάννη Παπαπέτρου έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, με τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης να βγαίνουν στην επιφάνεια.

 


Όπως αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον αρχηγό του «Τριφυλλιού», αποκαλύπτοντας τα οικονομικά δεδομένα της πρώτης προσφοράς.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την επόμενη σεζόν. Η ελληνική ομάδα προσφέρει περίπου 1.7 εκ. ευρώ για 2 χρόνια και επιπλέον μπόνους, εάν ο ΠΑΟ καταφέρει να μπει στην πρώτη οκτάδα της Euroleague. Η Αναντολού Εφές οδηγεί ακόμα την κούρσα», αναφέρει στο "τιτίβισμα" του ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε γράψει ότι η τουρκική ομάδα προσφέρει σχεδόν 2.5 εκ. ευρώ για 2 χρόνια στον παίκτη.

 

 

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr