Κάτας: «Πολλοί πόντοι ήρθαν από την καλή μας άμυνα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Jan 29, 2021

Ο Όντεντ Κάτας έδωσε συγχαρητήρισ στους παίτκες του και τόνισε πως τους έδωσε μεγάλη ώθηση η άμυνα, ενώ πρέπει όλοι στον Παναθηναϊκό να μείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

«Προφανώς ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για εμάς. Ελέγξαμε το ματς. Δεν ήταν εύκολο, γιατί η Βαλένθια ξέρει τι πρέπει να κάνει. Παίζουν με μεγάλη ένταση. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο εκτέλεσαμε το πλάνο. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Αυτό μας βοήθησε να βρούμε εύκολους πόντους και φυσικάς μας βοηθά στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο Ισραηλινός τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Ήταν πολύ καλό για εμάς που είχαμε ξανά τον Παπαγιάννη και τον Παπαπέτρου μαζί μας. Μας έδωσαν ποιότητα, ελπίζουμε να είναι όλοι υγιείς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με βάση το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ρεάλ. Αυτό είπαμε πριν το παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο αντιδράσαμε. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να μέινουμε συγκεντρωμένοι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να θυμόμαστε ότι όλα ξεκινούν από την άμυνα».

Για την αλλαγή εικόνας στην επίθεση σε συνάρτηση με το ποσοστό στα τρίποντα: «Πολλοί πόντοι ήρθαν από την καλή μας άμυνα. Το ποσοστό στο τρίποντο είναι κοντά στον μέσο όρο. Όλα έχουν να κάνουν με την επιλογή στα σουτ. Αυτό επηρεάζει και το επιθετικό ριμπάουντ, που είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας. Βρήκαμε από εκεί δεύτερες ευκαιρίες και πόντους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr