Μάνιον: «Να κάνω τη συμβολή μου πολύτιμη»

Oct 16, 2021

Ο Νίκο Μάνιον μίλησε για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στο παρκέ για να βοηθήσει την Βίρτους Μπολόνια.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός γκαρντ:

«Είμαι καλά τώρα. Νιώθω καλά στη Μπολόνια και νιώθω τη στοργή των οπαδών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μπαράλντι, τον Ρόντσι, το ιατρικό προσωπικό και όλους εκείνους που ήταν κοντά μου. Είμαι χαρούμενος που παίζω ξανά και χαίρομαι που ξεκινάω από την αρχή. Όταν ήρθα στην Μπολόνια δεν σκεφτόμουν το μπάσκετ, σκεφτόμουν μόνο να γίνω καλά. Τώρα όλα έχουν τελειώσει και μπορώ να επιστρέψω στη σκέψη του μπάσκετ. Η επιστροφή στο γήπεδο με βοήθησε να αναρρώσω νωρίς.

Ξέρω ότι δεν θα παίξω τριάντα λεπτά, αλλά είμαι πολύ θετικός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ελπίζω να κάνω τη συμβολή μου πολύτιμη. Το να είμαι στο παρκέ μου δίνει μεγάλη ενέργεια. Ο Παγιόλα κι εγώ ξεκινήσαμε να προπονούμαστε μαζί με την Εθνική ομάδα, οι αμυντικές του ικανότητες με εμπνέουν κάθε μέρα και μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν. Τονώνουμε ο ένας τον άλλον».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr